Arrimadas carrega contra Sánchez i Torra (EFE)
Arrimadas carrega contra Sánchez i Torra (EFE)

Arrimadas: "És intolerable que Torra animi els comandos separatistes"

La líder de Cs a Catalunya acusa Sánchez de "no fer res" i d'estar "en mans de Torra i dels CDR"

RedaccióActualitzat

Inés Arrimadas qualifica d'"intolerable" que el president de la Generalitat, Quim Torra, "animi els comandos separatistes" -en al·lusió als CDR (Comitès de Defensa de la República)- a "tallar carreteres, ocupar edificis púbics i paralitzar Catalunya". Des del PP, Pablo Casado insisteix que s'hauria d'aplicar el 155 després que Torra hagi donat suport a la "kale borroka".

En el seu compte de Twitter, la líder de Cs a Catalunya i cap de l'oposició al Parlament acusa també Pedro Sánchez de mirar "cap a un altre costat":

 

Coincidint amb el primer aniversari del referèndum de l'1 d'octubre, Arrimadas ha dit que el govern de l'Estat no fa "res" a Catalunya i ha retret a Pedro Sánchez que estigui "en mans" de Quim Torra, i dels CDR. La dirigent de Ciutadans ha explicat a RNE que l'independentisme "no té cap problema a fer servir la violència" i "assetjar" els no sobiranistes.

Casado retreu a Torra que faci costat a la "kale borroka"

Pablo Casado, per la seva banda, ha afirmat que Pedro Sánchez ja no té "excusa" per no aplicar l'article 155 de la Constitució a Catalunya, després que Quim Torra hagi fet costat, segons el líder del PP, a la "kale borroka" dels CDR.

Casado ha dit que si Sánchez no aplica el 155, haurà de convocar eleccions. En cas contrari, el màxim responsable dels populars ha destacat que el cap del govern espanyol serà "còmplice dels colpistes" i quedarà "inhabilitat" per governar Espanya.

ARXIVAT A:
Inés ArrimadasCsQuim TorraPedro SánchezReferèndum 1-O
Anar al contingut