Madrid

Arrimadas: "El que estem vivint a Catalunya no són unes eleccions normals"

Quan ha sabut la resolució del jutge del Tribunal Suprem sobre els Jordis i els consellers cessats empresonats, la líder de Ciutadans ha reaccionat parlant de "respecte a les decisions judicials" i la separació de poders

Juli RodésActualitzat

Inés Arrimadas, candidata a la presidència de la Generalitat per Ciutadans, ha tingut notícia de la interlocutòria del jutge Llarena sobre els consellers cessats i empresonats i Jordi Sànchez i Jordi Cuixart quan estava intervenint en un esmorzar informatiu d'Europa Press a Madrid.

Quan li han preguntat per la decisió del jutge del Tribunal Suprem de mantenir la presó incondicional per a Cuixart, Sànchez, Junqueras i Forn, Arrimadas només ha respost que ella i el seu partit respecten les decisions judicials.

"Respecte a les decisions judicials. Som respectuosos amb la separació de poders, ens agrada que els jutges puguin treballar sense ingerències polítiques."

En la presentació de l'acte, el president de Ciutadans, Albert Rivera, s'ha referit a Arrimadas com la persona que serà "possiblement la pròxima presidenta de la Generalitat de Catalunya".

 

En aquest sentit, Arrimadas s'ha mostrat convençuda que a partir del 22 de desembre pot governar a Catalunya:

"Si sortim a guanyar, guanyarem. Sortim a guanyar, i estem preparats per guanyar i per governar."

Arrimadas s'ha referit a les eleccions del 21D dient que "no són unes eleccions normals, estem parlant del futur de 47 milions de persones", en referència al nombre d'habitants de tot Espanya.

Considera, també, que estem davant d'una "de les pitjors crisis polítiques, institucionals, econòmiques i socials de la democràcia" i que l'única solució passa per derrotar l'independentisme a les urnes.

Per això, ha defensat Arrimadas, "a curt termini no hi ha alternativa més enllà de poder guanyar a les urnes els partits separatistes i poder formar una alternativa de govern", per poder canviar "la il·legalitat constant per la seguretat jurídica" i "la confrontació social per la reconciliació i la convivència".

ARXIVAT A:
Procés catalàIndependènciaEleccions 21DGovern empresonat
Anar al contingut