Barcelona

Arrimadas demana la dimissió de Mas i unes noves eleccions

La cap de llista de C's ha considerat que Mas, "amb aquests resultats, només pot dimitir i anar-se'n a casa seva"

Actualitzat

Inés Arrimadas, candidata de C's, ha demanat la dimissió d'Artur Mas i la celebració d'unes noves eleccions autonòmiques en la seva compareixença per valorar els resultats obtinguts en les eleccions del 27S, que li han donat 25 escons.

Amb crits de fons de "Catalunya és Espanya", "3%" i "dimissió", Arrimadas ha dit dirigint-se al president de la Generalitat en funcions:

"Amb aquests resultats només pot dimitir i anar-se'n a casa seva"

I ha afegit:

"Demanem unes noves eleccions de veritat autonòmiques per parlar del futur dels catalans"

La cap de llista de Ciutadans ha recordat a Mas que havia dit que la majoria de catalans li donaven suport en el seu projecte per la independència de Catalunya i que s'ha demostrat que "la majoria de catalans li hem donat l'esquena".

Segons la candidata de la formació taronja, els catalans han optat "per la unió, per la convivència i per solucionar els problemes dels catalans".

Enmig d'un ambient eufòric a la seu electoral de Ciutadans, Arrimadas ha donat les gràcies als votants "per sortir en massa a votar com havíem demanat" i ha conclòs que, amb 700.000 vots, Ciutadans ha multiplicat per tres els resultats de les últimes eleccions, quan en van obtenir nou.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut