La líder de C's a Catalunya, Inés Arrimadas, en la reunió que ha mantingut amb responsables del sindicat CCOO de l'àrea d'Ensenyament…
La líder de C's a Catalunya, Inés Arrimadas, en la reunió que ha mantingut amb responsables del sindicat CCOO de l'àrea d'Ensenyament, a Barcelona. Pla General. (05/09/2016). (horitzontal)

Arrimadas creu que el suport de la CUP a Puigdemont en la qüestió de confiança "només serveix per allargar l'agonia"

ACN Barcelona.-La líder de Ciutadans (C's) a Catalunya, Inés Arrimadas, creu que el suport de la CUP a Puigdemont en la qüestió de confiança a la que se sotmetrà el president de la Generalitat el pròxim 28 de setembre "només serveix per allargar l'agonia". Referint-se al camí cap a la independència que volen culminar Junts pel Sí i la CUP, ha valorat que "són conscients que això no tirarà endavant" i que "hauran de fer un replantejament i reconèixer que han perdut molt de temps i moltes oportunitats amb aquesta obsessió independentista", ha afegit Arrimadas. La cap de la oposició ha fet aquestes declaracions a la seu de CCOO a Barcelona, on s'ha reunit amb responsables d'educació quan falta tot just una setmana per a l'inici del curs electoral 2016-2017. A la trobada també hi ha assistit la portaveu de C's en l'àrea d'Ensenyament al Parlament, Sònia Serra.

Arrimadas vaticina que l'any que ve, com a molt tard, CUP i Junts pel Sí "hauran de fer un replantejament i reconèixer que han perdut molt de temps i moltes oportunitats amb aquesta obsessió independentista". Una obsessió que, segons la cap de la oposició al Parlament "va començar el senyor Mas però que va seguir amb molt d'entusiasme el senyor Puigdemont", assegura. "Com saben que no poden avançar perquè no tenen ni majoria social ni cobertura legal, tornen enrere en el temps, tornen al 9N", ha apuntat.Preguntada pels periodistes, Inés Arrimadas ha comentat que Ciutadans celebrarà la Diada de l'Onze de Setembre amb un dinar popular a Premià de Mar. Lamenta l'"evident" connotació política dels actes institucionals convocats a Barcelona." Sí que la celebrarem la Diada, però no la celebrarem demanant la independència que és el que farà probablement Colau i la resta de polítics que voldran participar-hi", ha dit.Acompanyada per la diputada al Parlament i portaveu en temes d'ensenyament de C's, Sònia Serra, la líder de C's s'ha reunit amb representants de CCOO aquest dilluns a la seu del sindicat a Barcelona per conèixer de primera mà les inquietuds en aquest àmbit. Un dels reptes del partit taronja és que tiri endavant una proposició de llei per tal que els llibres de text siguin gratuïts a Catalunya per tal de "garantir la igualtat d'oportunitats a les escoles públiques", ha apuntat i equiparar-se amb altres comunitats autònomes. "L'educació hauria de ser una preocupació de l'executiu català i estar al debat polític diari, però veiem que no és així", ha denunciat.

Anar al contingut