Inés Arrimadas al Parlament de Catalunya
Inés Arrimadas, presidenta del grup parlamentari de Ciutadans
Barcelona

Arrimadas carrega contra els programes que fan humor sobre les dones que tenen responsabilitats polítiques

La líder de Ciutadans a Catalunya creu que aquestes imitacions sobrepassen la sàtira i amaguen una actitud masclista

RedaccióActualitzat

Ines Arrimadas s'ha mostrat indignada en una entrevista radiofònica per la imitació que es fa d'ella en diferents programes d'humor. A la líder de Ciutadans a Catalunya l'ha ofès especialment una imitació d'ella en què se la presentava com un titella d'Albert Rivera. Per Arrimadas, aquestes imitacions són més que una sàtira i amaguen una actitud masclista:

"Jo tinc molt de sentit de l'humor. I crec que s'ha de fer molt sentit de l'humor amb la política, però no amb les dones que tenim una responsabilitat."

Arrimadas ha reivindicat que ella és l'única dona que ha estat cap de llista a Catalunya i ha arribat a dir que no s'ha de fer sàtira sobre les dones en política perquè ja costa molt que les dones arribin als òrgans directius de les formacions polítiques. 

La cap de llista de Ciutadans també ha opinat sobre el nou president de la Generalitat. De Carles Puigdemont ha dit que ningú podia imaginar que seria el nou president, perquè anava de número 3 per Girona. Ha dit que no coneix personalment ni l'actual president ni l'anterior, però que no té cap problema personal ni amb l'un ni amb l'altre. De Puigdemont ha dit que ja hauria d'estar "picant la porta del govern d'Espanya per demanar un millor model de finançament".

 

 

Anar al contingut