Ciutadella

Arriben a casa amb deu hores de retard pel risc de rissaga al port de Ciutadella

Havien anat a passar el pont de Sant Joan a Menorca. El ferri sortia dimarts des del port de Ciutadella, però han arribat a Barcelona amb més de deu hores de retard. Un avís de risc de rissaga va obligar a tancar el port de la ciutat menorquina. Baleària va traslladar la seixantena de passatgers en autocar fins a l'altra punta de l'illa, a Maó, per agafar en aquets port un vaixell que els portés a casa.

Actualitzat
Els viatgers havien d'arribar a Barcelona a les dues del migdia i han arribat a les onze de la nit. El motiu ha estat el tancament del port de Ciutadella pel risc d rissaga. Es tracta d'un fenomen en què el mar retrocedeix i després torna en una gran onada que pot provocar danys a vaixells i embarcacions.

Baleària ha organitzat un dispositiu amb autocars per traslladar la seixantena d'afectats fins a Maó, però quan hi ha arribat el vaixell ja havia sortit i s'han hagut d'esperar. Els passatgers han presentat reclamacions a la companyia i no descarten presentar una denúncia als jutjats. Es queixen, sobretot, del tracte rebut i de la falta d'informació.
Anar al contingut