Santa Cruz de Tenerife

Arriben 259 immigrants subsaharians a les costes canàries en 15 hores

Molts subsaharians segueixen intentant entrar en territori espanyol. I és que avui 259 persones en situació irregular han arribat en un lapse de quinze hores a bord de tres embarcacions al port de Los Cristianos, al municipi d'Arona, al sud de l'illa de Tenerife. Així ho han comunicat fonts de la subdelegació del govern a Santa Cruz de Tenerife. Es tracta de la tercera entrada més massiva d'immigrants registrada aquest any.

Actualitzat
Arribada massiva d'immigrants a les costes canàries. Un total de 259 persones han estat localitzades a bord de tres embarcacions diferents. Tots ells són homes d'origen subsaharià, entre els quals hi ha un menor d'edat. Una d'aquestes persones, que ha arribat amb la tercera embarcació, ha hagut de ser traslladada a un centre hospitalari, ja que el seu estat de salut ho requeria. La resta de tripulants es trobava en bones condiciones físiques. 

La primera embarcació va arribar de matinada, amb 73 immigrants a bord; la segona, localitzada al migdia, transportava 70 estrangers i la tercera, amb 116 persones, ha arribat a la tarda a terres canàries.

Tot això, l'endemà de l'arribada també a Canàries de 153 immigrants indocumentats, entre ells una dona, que van arribar en dues embarcacions a la costa de Fuerteventura i amb una tercera a Los Cristianos, a Tenerife.
Anar al contingut