Spotify
Spotify

Arriba un Spotify només per a estudiants a meitat de preu

La plataforma es vol avançar a la seva màxima competència, Apple Music

RedaccióActualitzat

El servei de música en streaming Spotify llança un servei exclusiu per a estudiants a meitat de preu. Els universitaris que ho desitgin podran gaudir a partir d'ara d'una subscripció "premium" a la plataforma amb un 50% de descompte, a un preu de 5 euros.

L'oferta, que fins ara només estava disponible als Estats Units, el Regne Unit i Alemanya, arriba ara a un total de 33 països, entre ells l'estat espanyol.

Per tal d'evitar enganys, Spotify s'ha associat amb l'empresa de verificació SheerID, que s'encarrega de certificar que l'usuari que demani el servei està estudiant en alguna universitat.


Spotify escombra els seus competidors amb 50 milions d'usuaris de pagament


D'aquesta manera, la plataforma es vol avançar a la seva màxima competència, Apple Music, que fa mesos que també ofereix aquest servei, però només als Estats Units, el Regne Unit, Alemanya, Irlanda, Austràlia, Dinamarca i Nova Zelanda.  

Segons dades facilitades per Spotify, "One Dance", del raper Drake, és la cançó més escoltada pels estudiants espanyols, basant-se en els hàbits d'escolta entre els joves de 18 a 21 anys.

Anar al contingut