Arriba l'estrena d'"INSENSIBLES"

La primera pel·lícula de Juan Carlos Medina "Insensibles" s'estrena als cinemes de l'estat espanyol aquest divendres, després de l'estrena mundial a Toronto al setembre passat i de la seva presentació a l'últim Festival de Sitges.

El film l'interpreten Tomas Lemarquis i Àlex Brendemühl com a protagonistes principals. La trama entrellaça el present i el passat i ens fa viure un "thriller" agut que té com a punt de partida un fet real. El llargmetratge va obtenir el Méliès de plata en l'última edició del Festival de cinema de Estrasburg.

"Insensibles" és una coproducció de Roxbury Pictures, Televisió de Catalunya i A Contracorriente Films, amb la col·laboració de Canal + França, Fado Films, Les Films d'Antoine i Tobina Films, amb el suport d'Eurimages Coproducció, d'Ibermedia Coproducció, de l'ICEC i de l'ICAA.


Sinopsi:
Un brillant neurocirurgià necessita un trasplantament de medul·la i  ha de trobar els seus pares biològics per sobreviure. Totes les respostes sobre el seu origen estan amagades en un passat silenciós i misteriós. Buscant el seu passat, David (Àlex Brendemühl) trobarà que durant la Guerra Civil un grup de nens nascuts amb la síndrome de Mishida (són insensibles al dolor) creixen amb una percepció trastornada dels valors humans.

Fitxa tècnica:

Direcció: Juan Carlos Medina
Guió: Juan Carlos Medina i Luiso Berdejo
Producció: Manuel Monzón, Isaac Torras i Gonzalo Galvao.
Producció delegada TV3: Rosa Bosch
Intèrprets: Àlex Brendemúhl (David), Tómas Lemarquis (Berkano), Ilias Stohart i Mot Stohart (Benigno), Juan Diego (Adán Martel), Ramon Fonserè (Dr. Carcedo), Derek de Lint (Dr. Holzmann) i Sílvia Bel (Judith), entre d'altres. 
Direcció de fotografia: Alejandro Martínez (A.M.C)
Música: Johan Söderqvist
 

 
 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut