Arriba el temps d'abrigar-se

La tardor es passa de frenada i arriba a temperatures d'hivern. La tarda serà assolellada, amb núvols al Prepirineu i al prelitoral, i amb vents de component nord als dos extrems del país.

Néstor GómezActualitzat

Temps d'agafar mànigues llargues i gruixudes. Les temperatures han fet un tomb, de la calorada de fa uns dies ara passarem a valors inferiors als habituals per a aquestes dates. Això sí, serà una cosa temporal. Les temperatures ballaran aquesta setmana dins la línia de la normalitat.

Retirada dels núvols. Tarda assolellada després d'un nit de núvols. Cauran alguns ruixats dispersos al Prepirineu i al prelitoral de Girona i Barcelona, seran petits i d'intensitat moderada. Hi haurà restes de núvols al Pirineu de Lleida.

Els termòmetres, cap avall. El vent afluixarà a primera hora del dia a la Catalunya central, cosa que permetrà una notable caiguda de les temperatures, entre 5 i 10 graus respecte els valors del matí de dimarts. Farà fred arreu, perquè, si bé a les zones en què bufi el vent no caurà tant la temperatura, la sensació del fred serà més acusada. Les temperatures màximes es mantindran o pujaran lleugerament, amb els valors més alts del dia una mica per sobre dels 20 ºC.

I els pròxims dies...

Temps ben tranquil fins dissabte, amb un gran domini del sol. Diumenge s'acostarà un sistema frontal que enfosquirà el cel durant la tarda. Les temperatures seran les normals per a aquestes dates.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut