"First Man" és l'homenatge a Neil Amstrong, el primer home que va trepitjar la Lluna
"First Man" és l'homenatge a Neil Amstrong, el primer home que va trepitjar la Lluna

Arriba als cinemes "First Man", l'homenatge a Neil Armstrong

Actualitzat

En una altra setmana carregada d'estrenes, arriba a la gran pantalla "First Man", un homenatge a Neil Armstrong, el primer home que va trepitjar la Lluna, el 1969.

La pel·lícula de Damien Chazelle, creador de "La La Land", està protagonitzada per Ryan Gosling, que hi interpreta l'astronauta nord-americà. D'Armstrong és la famosa frase "és un petit pas per a l'home, però un gran pas per a la humanitat."

Amb motiu de l'estrena de la pel·lícula, l'"InfoK" ha explicat alguns detalls de la seva vida: revela que Armstrong es va treure el títol de pilot abans d'acabar la secundària i que va ser un heroi de guerra condecorat amb tres medalles, entre d'altres.

 

 

Es tracta d'una de les pel·lícules més esperades dels últims mesos i una de les que ha rebut crítiques més dolentes, tant a Venècia, on va inaugurar la Mostra, com als Estats Units, o, fa poc, a Sant Sebastià. I és que aquesta història èpica de la missió de la NASA que va portar el primer home a la Lluna ha estat titllada de rutinària, de poc emotiva i d'"ensopegada lunar".

Anar al contingut