Arriba al mercat la primera producció de Cacaolat feta a la planta de Santa Coloma de Gramenet

Barcelona (ACN).- La primera producció que Cacaolat ha fet a la planta de Santa Coloma de Gramenet, arran de l'adquisició de la marca per part de Damm i Cobega, ja ha arribat al mercat. Ha estat després d'un llarg procés de remodelació de l'espai per traslladar l'elaboració dels productes que fins ara es feien al carrer Pujades de Barcelona. Els nous propietaris de Cacaolat han invertit 45 MEUR a la reforma de la planta i a impulsar el negoci. A més, coincidint amb el 80è aniversari de la marca, s'ha renovat tota la gamma d'envasos recuperant l'estil dels primers que es van fer i fent un homenatge a la primera ampolla de 1933.
Arriba al mercat la primera producció de Cacaolat feta a la planta de Santa Coloma de Gramenet

Arriba al mercat la primera producció de Cacaolat feta a la planta de Santa Coloma de Gramenet

Barcelona (ACN).- La primera producció que Cacaolat ha fet a la planta de Santa Coloma de Gramenet, arran de l'adquisició de la marca per part de Damm i Cobega, ja ha arribat al mercat. Ha estat després d'un llarg procés de remodelació de l'espai per traslladar l'elaboració dels productes que fins ara es feien al carrer Pujades de Barcelona. Els nous propietaris de Cacaolat han invertit 45 MEUR a la reforma de la planta i a impulsar el negoci. A més, coincidint amb el 80è aniversari de la marca, s'ha renovat tota la gamma d'envasos recuperant l'estil dels primers que es van fer i fent un homenatge a la primera ampolla de 1933.