El missioner de l'ONU amb Ebola arriba a Alemanya.
El missioner de l'ONU amb Ebola arriba a Alemanya.
Leipzig

Arriba a Alemanya el responsable mèdic de la missió de l'ONU a Libèria contagiat d'Ebola

Es tracta del tercer pacient amb Ebola que arriba a Alemanya per rebre tractament i el segon membre de la Missió de l'ONU a Libèria que contrau el virus

RedaccióActualitzat

L'endemà que Alemanya reconegués que no té capacitat per repatriar un ciutadà contagiat d'Ebola, ha arribat a Leipzig el responsable mèdic de la missió de l'ONU a Libèria que es va contagiar del virus en aquest país africà. El metge, que no ha estat identificat, és el tercer pacient amb Ebola que arriba a Alemanya per rebre tractament i el segon membre de la Missió de l'ONU a Libèria que contrau el virus; el primer va morir el passat 25 de setembre.

"L'home serà tractat en una sala d'aïllament (...) amb estrictes mesures de seguretat", ha explicat l'especialista Iris Minde, director de la clínica St. Georg de Leipzig, on serà tractat. Minde ha assegurat també que "no hi ha perill d'infecció per a altres pacients, familiars, visitants o la població".

L'hospital ha subratllat que els seus metges i infermers estan plenament preparats i han rebut formació sobre com han de treballar en una sala d'aïllament amb pacients altament infecciosos.

Anar al contingut