Arrencada tímida de la temporada de calçots amb l'expectativa de mantenir els 10 milions produïts l'any passat

Valls (ACN).- La temporada de calçots ja ha arrencat a les comarques tarragonines. Els pagesos de la IGP Calçot de Valls preveuen mantenir els deu milions produïts l'any passat -si bé uns seixanta milions es comercialitzen al marge de la marca, sense etiquetar-. S'espera una bona collita en un inici de temporada tímid. Encara no hi ha molta demanda i els preus es mantenen baixos per als pagesos -12 cèntims d'euro a majorista-, un fet poc habitual, ja que els calçots més primerencs acostumen a ser els més preuats. La cinquantena de restaurants que ofereixen calçots a les seves cartes ja han rebut els primers clients. Les calçotades, de novembre a abril, mouen un volum de negoci que frega els 15 milions d'euros.
Arrencada tímida de la temporada de calçots amb l'expectativa de mantenir els 10 milions produïts l'any passat

Arrencada tímida de la temporada de calçots amb l'expectativa de mantenir els 10 milions produïts l'any passat

Valls (ACN).- La temporada de calçots ja ha arrencat a les comarques tarragonines. Els pagesos de la IGP Calçot de Valls preveuen mantenir els deu milions produïts l'any passat -si bé uns seixanta milions es comercialitzen al marge de la marca, sense etiquetar-. S'espera una bona collita en un inici de temporada tímid. Encara no hi ha molta demanda i els preus es mantenen baixos per als pagesos -12 cèntims d'euro a majorista-, un fet poc habitual, ja que els calçots més primerencs acostumen a ser els més preuats. La cinquantena de restaurants que ofereixen calçots a les seves cartes ja han rebut els primers clients. Les calçotades, de novembre a abril, mouen un volum de negoci que frega els 15 milions d'euros.