L'actor Arnold Schwarzenegger i la seva esposa, Maria Shriver (Foto: Reuters)
L'actor Arnold Schwarzenegger i la seva esposa, Maria Shriver (Foto: Reuters)
Los Angeles

Arnold Schwarzenegger i la neboda de Kennedy anuncien que se separen

Nou divorci a Hollywood i a la política nord-americana. L'actor i exgovernador de Califòrnia Arnold Schwarzenegger ha posat punt final al seu matrimoni amb Maria Shriver, neboda de John Fitzgerald Kennedy. L'actor de "Desafiament total" i "Terminator", entre d'altres pel·lícules, va ser fins al gener governador de Califòrnia. El matrimoni feia setmanes que feia vides separades, i ahir en un comunicat van confirmar la seva separació després de 25 anys de casats. Des que Schwarzenegger va deixar el càrrec de governador, ha afirmat la seva intenció de tornar al cinema, de moment protagonitzant el film "Cry Macho", la història d'un exjoquei que es dedica a criar cavalls, i potser també a una nova entrega de "Terminator", que seria la cinquena.

Actualitzat
L'exgovernador de Califòrnia, Arnold Schwarzenegger i la seva dona, Maria Shriver, neboda de John Fitzgerald Kennedy, han anunciat la seva separació després de 25 anys de casats, segons ha informat el diari "Los Angeles Times".

Shriver, que ha abandonat la mansió que posseeix la parella en el barri de Brentwood, a Los Angeles, feia una vida independent de la seva parella en les últimes setmanes, segons han confirmat tots dos en un comunicat conjunt enviat al rotatiu. El matrimoni havia celebrat les seves noces de plata el passat 26 d'abril.

"Després de pensar-ho molt, de reflexionar, discutir i pregar, hem arribat a aquesta decisió junts. En aquest moment vivim separats mentre decidim el futur de la nostra relació", han afegit després de demanar respecte per la seva intimitat als mitjans de comunicació.

Schwarzenegger, de 63 anys, republicà, va ser governador de Califòrnia des del 2003 fins al gener del 2011. L'actor va gaudir d'una gran popularitat durant el primer any del seu mandat, però la seva darrera etapa ha estat marcada per la crisi, el dèficit i l'atur que han colpejat l'estat, i amb forts enfrontaments entre els legisladors republicans i els demòcrates.

Per la seva banda, Shriver, de 55 anys, neboda de l'expresident nord-americà, el demòcrata John F. Kennedy, es va convertir en una primera dama històrica per al poble californià. Aleshores es va centrar en campanyes de voluntariat i va assumir el control d'institucions culturals, com el museu d'història de Sacramento. El 2009 va morir la seva mare, Eunice Kennedy, fundadora dels Jocs EUA i fundadora dels Cossos de Pau (Peace Corps). La parella es va casar el 1986 i té quatre fills.


Anar al contingut