Ariana Grande durant una actuació (EFE)
Ariana Grande durant una actuació (EFE)

Ariana Grande tornarà a Manchester per fer un concert benèfic per les víctimes

"La nostra resposta a la violència ha de ser estar junts"

RedaccióActualitzat

La cantant Ariana Grande ha fet un comunicat en suport de les víctimes i ha anunciat que tornarà a la ciutat de Manchester per fer un concert benèfic. L'atemptat a la sortida del Manchester Arena va provocar la mort de 22 persones i 59 en van resultar ferides.

L'artista ha difós el comunicat a través del seu compte de Twitter, on trasllada el seu condol a les víctimes i a les seves famílies.

"No hi ha res que jo ni ningú pugui fer per treure el dolor que sentiu o fer que sigui millor. Malgrat això, allargo la meva ma i el meu cor per tot allò que jo us pugui donar a vosaltres i els vostres, en cas que necessiteu la meva ajuda."

 

L'artista ha expressat la seva incomprensió per l'atemptat:

"Nosaltres mai serem capaços d'entendre per què passen coses com aquesta, perquè no és la nostra naturalesa. No deixem que això ens divideixi. No deixem que l'odi guanyi."

Grande demana als seus fans que estiguin més units:

"La nostra resposta a la violència ha de ser estar junts, ajudar-nos els uns als altres, estimar més, cantar més alt i viure més amablement i generosament com fèiem abans."

La cantant ha dit que tornarà a Manchester per fer un concert benèfic i que anunciarà els detalls d'aquest concert tan aviat com en tingui més detalls:

"Tornaré a la increïblement valenta ciutat de Manchester per passar temps amb els meus fans i per fer un concert benèfic en honor i per recaptar diners per a les víctimes i les seves famílies."

També ha explicat que "des del dia que vam posar en marxa la gira Dangerous Woman, he dit que aquest espectacle, per sobre de tot, volia ser un espai segur per als meus seguidors. Un lloc per escapar, celebrar, perquè se sentin segurs i siguin ells mateixos. I això no canviarà."

Minuts més tard, Ariana Grande ha fet una segona piulada per compartir un "crowdfunding" per reunir diners per a les víctimes amb el suport de la Creu Roja britànica, que ja ha recaptat gairebé 2 milions d'euros.

L'artista ha suspès la gira de concerts després de l'atemptat de dilluns fins al 5 de juny.

La cantant, molt afectada per l'atemptat al final del seu concert a Manchester, havia de fer dos concerts aquesta setmana a Londres dins de la seva gira Dangerous Woman, però no es faran. En canvi, no s'ha suspès, ara per ara, la seva cita a Barcelona el 13 de juny.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut