Actuació d'Ariana Grande al concert One Love (Reuters)
Actuació d'Ariana Grande al concert One Love (Reuters)
Manchester

El concert per les víctimes de Manchester recapta prop de 10 milions d'euros

Ariana Grande, Coldplay, Justin Bieber, Miley Cyrus, Black Eyed Peas, Robbie Williams, Katy Perry, Liam Gallagher i altres artistes han homenatjat les víctimes dels últims atemptats terroristes al Regne Unit

RedaccióActualitzat

El concert One Love ha aconseguit recaptar prop de deu milions d'euros en donacions i entrades venudes. Ariana Grande i una llarga llista d'estrelles convidades, vingudes dels Estats Units i del Regne Unit, han volgut homenatjar les víctimes de l'atemptat del dia 22 de maig.

El concert ha estat marcat en tot moment per l'emotivitat. El clímax ha arribat a la recta final, quan han actuat Coldplay i l'artista de Manchester i ex d'Oasis Liam Gallagher.

El concert, l'ha tancat la mateixa Ariana Grande amb una versió del clàssic "Over The Rainbow", que ha arrencat les llàgrimes dels assistents. Els diners recaptats es destinaran a la fundació que s'ha creat per ajudar les víctimes de l'atemptat.

El concert s'ha celebrat quan encara no han passat dues setmanes de l'atemptat i menys de 24 hores després del doble atac al centre de Londres.

 

A l'actuació, s'hi han afegit diverses estrelles de la música pop en una demostració d'unitat contra la violència i l'extremisme. Han acompanyat Ariana Grande, a més de Coldplay i Liam Gallagher, Katy Perry, Justin Bieber, Miley Cyrus, Black Eyed Peas i Robbie Williams, que s'han volgut afegir a l'homenatge a les víctimes i al rebuig a la violència.

 

El concert a les xarxes socials

Miley Cyrus ha posat al seu compte d'Instagram una foto d'ella amb Ariana Grande i Katy Perry amb el text "Amor. No tinc espera. Ja voldria ser a Manchester."

 

L🐰VE ! Can't wait to be in Manchester!

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Dos atemptats en 15 dies

Dos atemptats en menys de 15 dies que han colpejat el Regne Unit. Dos atacs que han tingut persones molt joves com a objectiu: els assistents a un concert i els vianants que gaudien de la nit del cap de setmana al centre de la ciutat.

La cantant nord-americana Ariana Grande ja era a Manchester quan va passar el doble atac a Londres. Des d'allà ha enviat un sentit homenatge a les víctimes:


L'artista nord-americana va visitar dissabte alguns dels ferits en el concert que encara estan hospitalitzats. Van ser unes trobades molt emotives.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut