Arbúcies, Breda, Riells i Viabrea i Sant Feliu de Buixalleu s'apropen a la cuina medieval

Els municipis d'Arbúcies, Breda, Riells i Viabrea i Sant Feliu de Buixalleu celebren fins el 23 de març, les seves primeres Jornades de Cuina Medieval. Les jornades estan organitzades per l'Associació d'Amics del Castell de Montsoriu i hi participen onze restaurants que basen els seus plats en la gastronomia de l'època. Els ingredients dels plats van des de senglar, cérvol, bacallà o salmó, passant per tot tipus de llegums i verdures fins a les delicioses confitures. Les jornades es poden celebrar gràcies a la gran documentació de l'època i als treballs arqueològics del Castell de Montsoriu.
Arbúcies, Breda, Riells i Viabrea i Sant Feliu de Buixalleu s'apropen a la cuina medieval
Girona

Arbúcies, Breda, Riells i Viabrea i Sant Feliu de Buixalleu s'apropen a la cuina medieval

Els municipis d'Arbúcies, Breda, Riells i Viabrea i Sant Feliu de Buixalleu celebren fins el 23 de març, les seves primeres Jornades de Cuina Medieval. Les jornades estan organitzades per l'Associació d'Amics del Castell de Montsoriu i hi participen onze restaurants que basen els seus plats en la gastronomia de l'època. Els ingredients dels plats van des de senglar, cérvol, bacallà o salmó, passant per tot tipus de llegums i verdures fins a les delicioses confitures. Les jornades es poden celebrar gràcies a la gran documentació de l'època i als treballs arqueològics del Castell de Montsoriu.
Actualitzat