Tenis

Arantxa Sánchez Vicario podria anunciar la seva retirada dimarts que ve

Les llàgrimes que Arantxa Sánchez Vicario va vessar diumenge en perdre la final de la Copa Federació poden haver estat premonitòries. No és encara oficial, però tot apunta que la seva retirada és imminent. Entre altres coses, perquè al maig, després de perdre per un aclaparador 6 a 0 i 6 a 1 amb Marta Marrero en la primera ronda de Roland Garros, el seu torneig preferit, ja va dir que es retirava momentàniament de la competició; i aquest dimarts la tenista catalana ha convocat una roda de premsa.

Les llàgrimes d'Arantxa Sánchez Vicario diumenge quan un espectador li va recriminar que jugués lesionada en la final de la Copa Federació poden haver estat el detonant que ha fet decidir a la jugadora catalana retirar-se. A hores d'ara, però, l'únic que hi ha del cert és que la millor tenista espanyola de tots els temps ha anunciat per dimarts una conferència de premsa. No és descartable en absolut que anunciï que es retira del tenis professional. Entre altres coses, perquè al maig, després de perdre per un aclaparador 6 a 0 i 6 a 1 amb Marta Marrero en la primera ronda de Roland Garros, el seu torneig preferit, ja va dir que es retirava momentàniament de la competició. UN GRAN PALMARÈS Arantxa Sánchez Vicario té un palmarès impressionant. Al 1989, amb 17 anys, va guanyar el seu primer Roland Garros, en derrotar Steffi Graf després d'una remuntada memorable. Després vindrien dos títols més, a París, al 1994 i al 1998. També va ser campiona a l'Open dels Estats Units, al 1994, després de derrotar també Steffi Graf. Ha estat cinc vegades campiona de la Copa Federació, la Copa Davis femenina, i ha estat número 1 mundial tant en individual com en dobles, a més de tenir quatre medalles olímpiques. MARTINA HINGIS TAMBÉ PODRIA DEIXAR EL TENIS La tennista Martina Hingis també podria deixar la competició per crear una família. La suïssa, que és a Los Angeles com a espectadora del Masters fememení, ha assegurat que si no es veu capacitada per guanyar competicions iniciarà una nova vida lluny de les pistes. Després d'una operació al genoll, que l'ha tingut un temps de baixa, Hingis ha anunciat que podria reaparèixer al gener a Sydney o Melbourne, encara que no està decidit.