Futbol

Aragonés convoca Bojan Krkic per a l'amistós que la selecció espanyola jugarà contra França

Ja era "vox populi", però avui s'ha fet oficial: Bojan Krkic ha estat convocat per primera vegada per Luis Aragonés i podria debutar oficialment amb la selecció espanyola absoluta el proper dimecres, a Màlaga, en el partit amistós contra França. En cas de jugar, el blaugrana farà història perquè es convertirà en el jugador més jove que ha vestit mai la samarreta de l'equip estatal. Del Barça també han estat convocats Xavi i Iniesta, mentre que l'Espanyol aporta Luis García i Albert Riera. Les grans novetats són els defenses Arbeloa (Liverpool) i Fernando Navarro (Mallorca).

Actualitzat

La llista d'Aragonés la completen els següents futbolistes: Albelda, Albiol, Marchena, Silva i Villa (València); Güiza (Mallorca); Casillas i Sergio Ramos (Reial Madrid); Juanito (Betis), Reina, Torres i Xabi Alonso (Liverpool); i Pablo (Atlètic de Madrid). El matx contra França és el primer de la fase de preparació per a l'Eurocopa que tindrà lloc el proper mes de juny a Àustria i Suïssa.

Si Bojan juga almenys un segon a Màlaga, es convertirà en el jugador que ha debutat més jove amb Espanya, concretament amb 17 anys, cinc mesos i nou dies. L'actual rècord el té un futbolista de l'Athletic Club, Ángel Zubieta, que l'any 1936 va debutar contra Txecoslovàquia amb 17 anys i nou mesos.

Anar al contingut