Ara Llibres suprimeix la pàgina 155 de tots els llibres en forma de protesta

Els primers títols que es publicaran sense aquest número entre les seves pàgines són "La novel·la de Sant Jordi", de Màrius Serra, i "Nou homenatge a Catalunya", de Vicent Partal

RedaccióActualitzat

El grup editorial Ara Llibres ha acordat suprimir, en tots els llibres que entrin a impremta, el número de la pàgina 155, "en senyal de protesta contra l'aplicació" d'aquest article de la Constitució Espanyola. Aquesta iniciativa durarà tant com s'allargui l'aplicació de la mesura.

 

"L'article 155 s'eternitza a la nostra vida quotidiana, i nosaltres volem passar pàgina. És per això que totes les novetats editorials dels segells Ara Llibres i Amsterdam que entren a impremta a partir d'avui tindran esborrat el número de la pàgina 155, en senyal de protesta contra l'aplicació d'aquesta mesura del govern espanyol."

 

Els primers títols que es publicaran sense aquest número entre les seves pàgines són "La novel·la de Sant Jordi", de Màrius Serra, i "Nou homenatge a Catalunya", de Vicent Partal.

 


 

El grup editorial considera que aquesta protesta és una més de totes les mostres de suport que ha dut a terme el món de la cultura davant "la injustícia que és l'article 155" i la situació dels presos polítics.

La cooperativa considera que "la cultura no pot quedar al marge de la situació d'anormalitat democràtica" actual.

Anar al contingut