Copa del Rei

Aquest vespre es disputen el gruix dels partits de tornada dels vuitens de la Copa

Aquest vespre es juguen cinc partits corresponents a la tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei de futbol. El Reial Madrid, que va empatar a zero a Zorrilla, rep el Valladolid al Bernabéu en el debut de Gravesen com a titular. Luxemburgo ha donat descans a Casillas, Figo, Beckham, Helguera i Salgado, i deixarà gent com Zidane o Ronaldo a la banqueta. El Getafe-Osasuna, l'Athletic-Lanzarote, el Betis-Mirandés i el Numància-Elx completen el menú de la jornada. Per dijous quedarà la tornada de l'eliminatòria entre l'Atlètic i el Llorca.

No és galàctic, però avui exercirà com a tal. Com a mínim, Thomas Gravesen serà el director d'orquestra de l'atac blanc, en el partit contra el Valladolid. Amb ell i amb Portillo debutant com a titulars, el Madrid intentarà millorar el pobre 0-0 que van aconseguir els seus companys fa una setmana a Zorrilla. Luxemburgo ha donat descans als titulars habituals. Ronaldo, Raúl, Figo i Zidane només sortiran si les coses es compliquen. El Valladolid, equip de Segona Divisió, vol aprofitar-se de les baixes del rival. Tot i la il·lusió amb què afronten el partit, les esperances de superar l'eliminatòria per als jugadors del Valladolid són gairebé mínimes. La directiva del club castellà no ha demanat invitacions a l'entitat blanca. De fet, el Bernabéu estarà gairebé buit. El partit no ha aixecat gaire expectació. L'interès de la jornada copera també estarà focalitzat a San Mamés, on l'Athletic de Bilbao haurà de remuntar el sorprenent 2-1 aconseguit pel Lanzarote en el partit d'anada. Avui també es jugaran el Getafe-Osasuna, amb 2-0 per als navarresos a l'anada, el Numància-Elx, amb victòria de l'Elx per 1-0 al primer partit, i el Betis-Mirandés, amb 2-0 favorable al Betis a l'anada.