"Aquest ha estat el millor any de la història del Celler i això quedarà per sempre, reeditem el títol o no"

Girona (ACN).- El Celler de Can Roca té l'oportunitat de revalidar el títol de millor restaurant del món el dilluns 28 a Londres. Enrere queden dotze mesos durant els quals el restaurant ha estat al capdamunt de la cuina mundial. "Aquest ha estat el millor any de la història del Celler i això quedarà per sempre, reeditem el títol o no", ha destacat el xef Joan Roca. Els germans Roca han volgut esprémer al màxim l'oportunitat de ser el número 1 i, per això, aquest any han fet més plats nous que mai, han creat 'El Somni' i faran una gira a Llatinoamèrica a l'estiu. Joan Roca assegura que no els preocupa si tornen a guanyar perquè el pòsit del reconeixement sempre quedarà tant al restaurant com al territori.
"Aquest ha estat el millor any de la història del Celler i això quedarà per sempre, reeditem el títol o no"

"Aquest ha estat el millor any de la història del Celler i això quedarà per sempre, reeditem el títol o no"

Girona (ACN).- El Celler de Can Roca té l'oportunitat de revalidar el títol de millor restaurant del món el dilluns 28 a Londres. Enrere queden dotze mesos durant els quals el restaurant ha estat al capdamunt de la cuina mundial. "Aquest ha estat el millor any de la història del Celler i això quedarà per sempre, reeditem el títol o no", ha destacat el xef Joan Roca. Els germans Roca han volgut esprémer al màxim l'oportunitat de ser el número 1 i, per això, aquest any han fet més plats nous que mai, han creat 'El Somni' i faran una gira a Llatinoamèrica a l'estiu. Joan Roca assegura que no els preocupa si tornen a guanyar perquè el pòsit del reconeixement sempre quedarà tant al restaurant com al territori.