Un fotograma de la pel·lícula "El bosc"
Un fotograma de la pel·lícula "El bosc"
Barcelona

Aquest divendres s'estrenen "El hòbbit" i "El bosc"

Aquest divendres arriben a les pantalles dues pel·lícules molt esperades. D'una banda, "El hòbbit", la primera part de l'adaptació al cinema de l'obra de Tolkien, dirigida per Peter Jackson, amb cintes en català, i, de l'altra, "El bosc", dirigida per Òscar Aibar i basada en un conte d'Albert Sánchez Piñol.

RedaccióActualitzat
Arriba a les nostres pantalles, i en català, una de les estrenes cinematogràfiques més esperades d'aquest Nadal: "El hòbbit", la primera part de l'adaptació al cinema de l'obra de Tolkien, dirigida per Peter Jackson.

Aquesta nova aventura del director de la saga "El senyor dels anells" se centra en la història d'un hòbbit, Bilbo Saquet, que emprèn un viatge ple d'aventures amb el mag Gàndalf i tretze nans per aconseguir un tresor amagat en un antic regne dels nans custodiat per un drac.

Protagonitzen la cinta, que s'ha rodat en 3D i a Nova Zelanda, Martin Freeman, Ian McKellen i Elijah Wood, en un relat que enganxa l'espectador durant més de dues hores i mitja...

Aquest divendres també s'estrena una de les pel·lícules catalanes més esperades de la temporada. Es tracta d'"El bosc", dirigida per Òscar Aibar i basada en un conte de només vuit pàgines escrit per Albert Sánchez Piñol.

L'autor de "La pell freda" defineix "El bosc" com una història d'amor enmig de la Guerra Civil Espanyola. Sánchez Piñol ha escrit el guió de la pel·lícula a partir del conte que va escriure dos anys abans de "La pell freda". La història se situa en una família del Matarranya, a la Franja de Ponent, el 1936, quan esclata la guerra civil. A prop de la masia on viuen hi ha un petit bosc on dos cops a l'any apareixen unes llums misterioses que canviaran la vida dels personatges creats per Sánchez Piñol.

Àlex Brendemühl, Maria Molins, Pere Ponce i Tom Sizemore protagonitzen el film, en què els personatges parlen en la variant pròpia del Matarranya, on està ambientada la cinta.
Anar al contingut