Jordi Alba no jugarà contra el Sevilla per sanció. (Foto: EFE)
Barça

Apel·lació desestima el recurs del Barça i confirma la sanció d'un partit a Jordi Alba

El Comitè d'Apel·lació ha desestimat el recurs del F. C. Barcelona i manté el partit de sanció per al defensa Jordi Alba, que no podrà jugar el pròxim duel de Lliga contra el Sevilla al Sánchez Pizjuán. D'altra banda, deu jugadors del Barça, Cesc, Pedro, Iniesta, Messi, Neymar, Song, Afellay, Adriano, Alves i Cuenca, han estat els elegits, per sorteig, per passar un control antidopatge de la UEFA.

Actualitzat

El Comitè d'Apel·lació ha desestimat el recurs del F. C. Barcelona i manté el partit de sanció per al defensa Jordi Alba. El lateral blaugrana va ser expulsat per doble amonestació la passada jornada contra el València. El club havia recorregut la segona targeta groga que va veure el jugador per obstruir la carrera d'un contrari.
  
D'aquesta manera, Alba no podrà jugar diumenge que ve contra el Sevilla al Sánchez Pizjuán, on tampoc hi haurà el defensa Javier Mascherano, en haver complert el cicle de targetes.

Deu jugadors passen el control antidopatge de la UEFA

La plantilla del Barcelona ha rebut aquest divendres la visita dels metges de la UEFA, que han acudit a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per ferr l'habitual control antidopatge previ a l'eliminatòria de la Lliga de Campions contra el Manchester City, que han passat deu jugadors. Cesc, Pedro, Iniesta, Messi, Neymar, Song, Afellay, Adriano, Alves i Cuenca han estat els elegits, per sorteig, per fer-se anàlisis de sang i orina després de l'entrenament.

Més enllà de la visita dels 'vampirs' de la UEFA, l'entrenament matinal s'ha desenvolupat amb total normalitat, encara que ha començat de forma diferent, ja que per uns moments s'ha canviat la pilota de futbol per la de rugbi, per dur a terme un exercici d'escalfament.

Abans de la sessió, en què han participat tots els jugadors disponibles de la primera plantilla -a més de Sergi Gómez, Bañuz, del Barça B, i Suárez, del juvenil A-, el migcampista Sergi Roberto ha rebut les felicitacions dels seus companys, ja que avui fa 22 anys.

L'únic futbolista que no s'ha exercitat amb els seus companys ha estat el davanter brasiler Neymar da Silva, que ha seguit recuperant-se al marge del grup de l'esquinç que va patir al turmell dret fa tres setmanes. L'últim entrenament del Barcelona abans del partit de Lliga del Sánchez Pizjuán de diumenge que ve serà dissabte a les 11.00 hores, a la Ciutat Esportiva. Posteriorment compareixerà en roda de premsa el tècnic, Gerardo 'Tata' Martino.

Anar al contingut