Imatge que mostra l'aplicació UBER, vehicle compartit
Aplicació UBER, vehicle compartit
Barcelona

Apareixen dos cotxes d'Uber cremats al districte barceloní de Sant Martí

Els fets han passat al barri de Sant Martí, l'endemà d'una manifestació en contra de l'aplicació

RedaccióActualitzat

Aquest dimarts a la matinada han aparegut dos cotxes cremats pertanyents a conductors de l'aplicació de transport de passatgers entre particulars Uber al districte de Sant Martí, a Barcelona. Algunes fonts d'Uber han admès que "és un alleujament que ningú no hagi sortit ferit, però aquests actes de violència no poden estar mai justificats en una democràcia". L'acte vandàlic s'ha dut a terme, justament després que aquest dilluns se celebrés una manifestació en contra de l'aplicació.

Les fonts han assegurat que l'aplicació "sempre donarà suport" als conductors que utilitzen Uber i que prendran les mesures necessàries, juntament amb les autoritats corresponents, per investigar el que ha passat.

Contràriament, un dels portaveus de l'associació de taxistes La Élite, Alberto Álvarez, que havia convocat la manifestació de dilluns contra Uber, ha condemnat la cremada dels vehicles. A més a més, Álvarez ha demanat a la Generalitat que prengui "mesures urgents i contundents" contra l'aplicació amb l'objectiu que els fets no es tornin a repetir. Paral·lelament, ha recordat que l'associació seguirà protestant contra Uber, la resta de conductors pirata, les comissions il·legals i la "passivitat" de l'administració, però "respectant la legalitat".

Anar al contingut