Actuació de Johnny Cash (a la dreta) al costat de Willie Nelson i Kris Kristopherson.
Actuació de Johnny Cash (a la dreta) al costat de Willie Nelson i Kris Kristopherson. (Foto: Reuters)
Washington

Apareix un disc inèdit que Johnny Cash va gravar als anys vuitanta

Els seguidors de Johnny Cash estan d'enhorabona. Aquest dimarts apareix un disc que el cantant de música country va gravar en la dècada dels vuitanta i que fins ara estava inèdit.

RedaccióActualitzat

Aquest dimarts apareix "Out Among The Stars", un disc que el cantant nord-americà Johnny Cash va gravar als anys vuitanta i que fins ara estava inèdit. El disc es publica deu anys després de la mort de Cash, una autèntica llegenda de la música country. La discogràfica que el cantant tenia en aquell moment, Columbia Records, no va voler publicar l'àlbum fa trenta anys i el material va quedar guardat fins que l'únic fill del músic, John Carter Cash, el va trobar als arxius del seu pare, a Nashville.

El disc, produït per Billy Sherrill, inclou dotze cançons, entre les quals hi ha duets de Cash amb Waylon Jennings i amb la seva dona, June Carter. El cantant va gravar l'àlbum entre el 1981 i el 1984, una etapa complicada en la seva trajectòria, ja que havia perdut popularitat i va recaure en l'addicció a les drogues.

 

Anar al contingut