Pla general del mur que s'havia dibuixat per reivindicar l'1-O a Gandesa esborrat amb pintura blanca. Imatge del 4 d'octubre de 2018 …
Pla general del mur que s'havia dibuixat per reivindicar l'1-O a Gandesa esborrat amb pintura blanca. Imatge del 4 d'octubre de 2018 (horitzontal)

Apareix pintat de blanc el mural de reivindicació de l'1-O a Gandesa i la Terra Alta

ACN Gandesa.-El mural que diumenge es va pintar a l'Estació d'Autobusos de Gandesa per reivindicar l'1 d'Octubre ha aparegut pintat de blanc aquest dijous. Al mur es va dibuixar una estelada, un grup de gent aixecant una urna del referèndum i uns punys trencat les cadenes d'unes manilles, sota el lema 'El poder del poble republicà'. La pintada s'havia fet a les escales que uneixen l'estació de busos amb l'IES Terra Alta i va formar part dels actes festius que l'ANC va organitzar diumenge a la comarca. Aquest dijous al matí, ha aparegut esborrat amb pintura blanca. L'ANC de Gandesa ha animat a compartir la imatge del mural pintat original per les xarxes socials perquè "ningú s'atreveixi mai més a silenciar-los".

Anar al contingut