Una usuària es queixa de la confusió que provoquen les zones blaves de Cambrils i Vinyols i els Arcs
Una usuària es queixa de la confusió que provoquen les zones blaves de Cambrils i Vinyols i els Arcs
Cambrils

Aparcar a la zona blava de Cambrils i rebre una multa de Vinyols i els Arcs

Els termes municipals es toquen en el casc urbà de Cambrils i la gestió de les zones blaves la fan empreses diferents

RedaccióActualitzat

Des de fa unes setmanes qui aparca a la zona blava d'alguns carrers del casc urbà de Cambrils pot rebre multes tot i haver pagat el tiquet. Això passa perquè el terme municipal de Vinyols i els Arcs arriba fins al casc urbà de Cambrils i hi ha llocs en què una banda del carrer té zona blava d'un municipi i l'altra, de l'altre municipi.

 

Això provoca confusió en els usuaris, molts dels quals són turistes, que compren el tiquet en una màquina de Cambrils i aparquen a la banda de Vinyols sense adonar-se'n. Fins l'any passat no hi havia conflicte, perquè totes dues zones blaves les gestionava la mateixa empresa, però Vinyols va decidir concedir-ho a una altra empresa.

Els turistes es queixen i els hotelers reclamen solucions. Els ajuntaments, de moment, han millorat la senyalització per diferenciar les dues zones blaves, posant el nom del municipi a cada plaça d'aparcament, però això no ha evitat els malentesos, que continuen.

 

Cap dels dos ajuntaments no han volgut explicar els motius del conflicte. Únicament el de Vinyols i els Arcs ha assegurat que no tramitarà els avisos de sanció que es rebin. Caldrà, això sí, fer la reclamació per evitar la sanció.

 

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut