Barcelona

Apagat l'incendi provocat pel trencament d'una canonada de gas a l'Eixample de Barcelona

La caiguda d'un mur en un solar en obres de l'antiga fàbrica Bayer a Barcelona ha provocat el trencament d'una canonada de gas i un incendi que ha cremat durant cinc hores. Cap a les cinc de la tarda, els tècnics de Gas Natural han pogut tallar el subministrament de la canonada i la flama s'ha apagat. Al solar on ha passat, situat a la confluència dels carrers París i Calàbria, s'hi està aixecant un nou edifici i un dels murs laterals ha cedit i ha trencat la canonada. Els bombers han decidit desallotjar de manera preventiva les finques que hi ha just al davant del solar.

Actualitzat
Passades les dotze del migdia s'ha ensorrat un mur de contenció en un solar en obres a la cruïlla dels carrers Calàbria i París de Barcelona, on hi havia la seu de l'empresa Bayer. L'enfonsament ha arrossegat uns 15 metres de vorera i part del carril bus.

L'impacte ha trencat dues canonades: la d'aigua i la de gas, i ha provocat una important fuita i unes flames de grans dimensions que han arribat a l'altura dels plàtans del carrer París, equivalent a un edifici de tres plantes.

Els bombers han treballat a la zona per controlar les flames fins que s'ha pogut interrompre el servei de gas. Com a mesura preventiva, han desallotjat les finques del carrer que hi ha davant del solar de la Bayer, els números 65 i 67 del carrer París. Els onze veïns han estat traslladats a un centre d'avis proper.

El trànsit a la zona ha quedat interromput i la majoria de les cases del voltant s'han quedat temporalment sense aigua, ni gas, ni llum, encara que Gas Natural ha informat després que només s'ha tallat el gas de la canonada danyada.
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut