Palma

Antònia Font se separa després de 17 anys de carrera musical

La separació és definitiva, però amistosa, i ara el quintet emprendrà projectes per separat. L'últim concert serà el 27 de desembre al Teatre Principal de Palma.

RedaccióActualitzat

Antònia Font se separa. El grup mallorquí ho ha anunciat via Twitter, confirmant així els rumors que circulaven, i poc després han enviat un comunicat oficial assenyalant que pleguen "satisfets amb la feina feta i conscients del seu llegat".

Els membres del grup han explicat que la separació és definitiva però amistosa, i l'han decidit ara per fer-la en un moment d'èxit creatiu. El quintet ha dit que a partir d'ara volen concentrar-se en "projectes personals no necessariament relacionats amb la música".

El grup de Mallorca ha anunciat l'últim concert pel 27 de desembre al teatre principal de Palma.

Després de 17 anys de brillant carrera musical, i amb vuit àlbums publicats, Joan Miquel Oliver (guitarra i composició), Pau Debon (veu i guitarra), Jaume Manresa (teclats), Joan Roca (baix) i Pere Manel Debon (bateria), han anunciat la seva dissolució "sense controvèrsia ni traumes interns" , un any després de la publicació del que haurà estat el seu darrer àlbum, "Vostè és aquí".

"Alegria", "Taxi", "Batiscafo Katiuscas" i "Lamparetes" han estat alguns dels àlbums més significatius d'una de les bandes més influents i estimades a les Illes, però també, i molt, a Catalunya, amb una intensíssima agenda d'actuacions per tot el territori.

Les reaccions després de l'anunci han arribat ràpidament per part de fans i grups afins al seu estil, com Manel, que els ha dedicat un missatge a través del seu mur de Facebook.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut