Palma de Mallorca

Antònia Font publica un disc amb l'Orquestra Simfònica de Bratislava per celebrar el desè aniversari

Antònia Font no és un grup convencional. Els mallorquins s'han convertit en una de les bandes de més èxit als Països Catalans, amb un pop atípic banyat d'un esperit inquiet i transgressor. És per això que per celebrar els deu anys del grup ho han fet amb un treball atrevit i poc habitual. El conjunt liderat per Joan Miquel Oliver ha tornat a gravar una vintena dels seus temes acompanyats de l'Orquestra Simfònica de Bratislava, una experiència agosarada que aquest dijous surt a la venda. Es diu "Coser i cantar".

Actualitzat

Els Antònia Font són ben conscients que amb el seu últim treball no arribaran a grans audiències. "Coser i cantar" reuneix algunes de les cançons més conegudes dels mallorquins, com "Alegria", "Tots es motors", "Portaavions" o "Wa Yeah!", en un doble CD que també inclou un DVD.

Les cançons pop de sempre dels mallorquins adquireixen al disc perspectives inèdites i suggerents, seguint el ritme que marca l'adaptació orquestral. "Hem fet un disc amb orquestra, perquè ens venia de gust, no per triomfar, com els campions", aclareix Joan Miquel Oliver.

Anar al contingut