L'actor Sergi López, votant en la consulta per la independència de Vilanova i la Geltrú, el desembre del 2009. (Foto: ACN)
L'actor Sergi López, votant en la consulta per la independència de Vilanova i la Geltrú, el desembre del 2009. (Foto: ACN)
Barcelona

Antoni Verdaguer començarà a rodar a la primavera una pel·lícula sobre la independència de Catalunya

El director de cinema Antoni Verdaguer impulsa una cinta sobre la independència de Catalunya que podria protagonitzar l'actor Sergi López.

RedaccióActualitzat
El director Antoni Verdaguer impulsa una pel·lícula sobre la independència de Catalunya i li agradaria que la protagonitzés Sergi López, juntament amb altres actors populars del país. La cinta encara no té títol definitiu, però el projecte ja està funcionant a través de la pàgina web "Independència 2014".

La pel·lícula seria una ficció coral, amb elements de thriller i comèdia, que mostraria una successió de fets encadenats que desemboquen en la independència de Catalunya. Verdaguer, director de "La teranyia", té previst començar el rodatge a la primavera i estrenar el film l'11 de setembre de 2013. En aquests moments, s'està escrivint el guió del projecte, en el qual participa el periodista Salvador Cot.

En el programa "La finestra indiscreta", de Catalunya Ràdio, Verdaguer ha explicat que no vol "fer una pel·lícual per destruir res ni per anar en contra d'Espanya". La producció es presentarà oficialment aquest divendres.

Anar al contingut