Fragment del vídeo d'Anonymous en què anunciaven l'Operació Catalunya
Fragment del vídeo d'Anonymous en què anunciaven l'Operació Catalunya

Anonymous reivindica atacs contra les webs del PSOE, el Constitucional i la Policia

Actualitzat

El col·lectiu Anonymous ha intentat "hackejar" les pàgines web del PSOE, el Poder Judicial, la Policia Nacional o el Tribunal Constitucional, entre altres. L'atac, reivindicat per la plataforma de "hackers", ha ocasionat alguns problemes als llocs web, però no ha arribat a afectar el seu funcionament intern, segons fonts policials citades per Europa Press.

 

Activistes d'Anonymous han emmarcat l'acció en l'anomenada "Operació Free Catalonia" o #OpCatalunya i els han qualificat de resposta a "la contínua repressió a Catalunya".

 

 

No és la primera vegada que Anonymous ataca pàgines web d'institucions o partits polítics espanyols. El mes d'octubre de l'any passat van reivindicar el bloqueig de la web del Tribunal Constitucional, que durant hores va patir un atac massificat de denegació de serveis (DDoS).

Els llocs web de ministeris, partits polítics, la Fundació Francisco Franco, el CNI, la Casa Reial o Societat Civil Catalana també van ser atacats pel col·lectiu de "hackers" durant la tardor de l'any passat, en el que ells mateixos van batejar com "Operació Catalunya".

ARXIVAT A:
Internet
Anar al contingut