Imatge que representa el col·lectiu Anonymous
Anonymous ha atacat en diverses ocasions webs d'institucions americanes

Anonymous amenaça la Reserva Federal dels EUA

El pròxim objectiu del grup Anonymous, que segueix amb la seva "ciberprotesta", és el web de la Reserva Federal dels Estats Units. L'amenaça d'atac es fa després que el grup ha sol·licitat la dimissió del seu cap, Ben Bernanke.

Actualitzat
El grup de "hackers" Anonymous, com ja va fer a Turquia i amb l'FMI, amenaça el lloc web de la Reserva Federal dels Estats Units, afirmant que rebrà un atac a la distribució de servei en un intent de "fer-lo caure".

El grup ha anunciat "l'atac" en un vídeo al YouTube amb la denominació Ctrl+Alt+Bernanke, en al·lusió al cap de la Reserva Federal. El grup va sol·licitar fa 90 dies la dimissió de Bernanke i veient que això no es compleix han decidit portar a terme l'amenaça, que coincideix amb el Dia de la Bandera als EUA, el 14 de juny, que és festiu al país.

El grup acusa l'organització de ser responsable de la crisi financera global, de polititzar el sector bancari mundial i de "saquejar el país per enriquir un 1% de la població". A més, fa una crida als ciutadans perquè ocupin els espais públics fins a la dimissió de Bernanke.

Anonymous, que actua mitjançant la "ciberprotesta", reuneix un grup de persones a la xarxa, sense estructura fixa i disseminats pel món, units només per certs objectius comuns, com per exemple els atacs a diferents llocs web del govern de Turquia per protestar pel seu filtre a internet.

Aquesta amenaça coincideix amb les darreres detencions associades al grup després dels tres detinguts a Espanya relacionats amb el col·lectiu i els 32 d'aquest dilluns, 13 de juny, a Turquia.




Anar al contingut