Activistes d'AnimaNaturalis han protestat contra la indústria pelletera
Activistes d'AnimaNaturalis han protestat contra la indústria pelletera

Animalistes protesten nus i ensangonats contra la indústria pelletera

AnimaNaturalis, una organització sense ànim de lucre, s'ha manifestat a la plaça Catalunya de Barcelona

Actualitzat

Un grup d'activistes d'AnimaNaturalis s'han despullat i s'han ensangonat a la plaça de Catalunya de Barcelona. D'aquesta manera, nus, tombats al terra i amb pintura vermella sobre el cos han protestat contra la indústria pelletera.

Volen impactar en "una societat que necessita saber la crueltat que amaga la indústria pelletera". Segons els animalistes, només a Europa, cada any, se sacrifiquen 32 milions d'animals per comerciar amb la seva pell.

 

 

Cristina Ibáñez, representant d'AnimaNaturalis, considera que Espanya hauria de seguir els passos d'altres països europeus endurint les lleis de protecció animal: 

"Des del 2007, països com Croàcia, Itàlia i Regne Unit han anat prohibint les granges pelleteres i endurint una mica les lleis de protecció animal. Però els motius ètics que porten aquests països a fer aquest pas no són suficients per a Espanya, que es converteix així en un refugi per a la patronal pelletera."

En una publicació a Twitter, aquesta organització ha explicat que, amb la protesta, volen donar "veu a les víctimes de la indústria pelletera", encara que la formació també actua als camps de la indústria de l'alimentació, laboratoris i espectacles:

 

Accions similars han aconseguit, en els últims anys, conscienciar la població i reduir el nombre de peces de vestir confeccionades amb pell d'animals.

 

Notícia relacionada: Chanel anuncia que no utilitzarà més pells d'animals exòtics

 

AnimaNaturalis es defineix a la seva pàgina web corporativa com una organització no governamental sense ànim de lucre que treballa per la defensa dels animals a Espanya i Llatinoamèrica i defensa que els animals són "éssers que senten" plaer i dolor per la semblança entre el seu sistema nerviós i l'humà.

ARXIVAT A:
Maltractament animal
Anar al contingut