L'equip d'Angle Editorial mostra alguns dels títols que es posen a la venda en el marc dels 25 anys de l'entitat. 7 de juny de 2017. …
L'equip d'Angle Editorial mostra alguns dels títols que es posen a la venda en el marc dels 25 anys de l'entitat. 7 de juny de 2017. (Horitzontal)

Angle Editorial reedita els 10 títols que han "connectat més amb els lectors" al llarg dels seus 25 anys d'història

Actualitzat

ACN Barcelona.-Angle Editorial celebra 25 anys amb la publicació de 10 títols reeditats. Són una selecció dels llibres més venuts i els més representatius del catàleg de l'editorial. "Celebrem l'aniversari compartint aquells llibres que han marcat el nostre catàleg i que han connectat més amb els lectors", ha assegurat aquest dijous la directora d'Angle Editorial, Rosa Rey. Des de 1992, l'editorial independent ha publicat 550 títols principalment d'assaig, no ficció i narrativa. De la producció de llibres il·lustrats dels inicis han passat als llibres de petit format en els últims anys. "Ens hem adaptat a la nova situació econòmica. A més a més, ara al sector hi ha força sintonia i s'està fent molt bona feina", ha destacat Rey. El gran repte de l'editorial és "fer llibres interessants" per cridar l'atenció dels lectors perquè els editors "no poden estar tot el dia queixant-se".

Els primers cinc llibres que es publicaran són 'El sentit d'un final' de Julian Barnes, 'Tu i jo' de Niccolò Ammaniti, 'El Franctirador' d'Albert Pijuan, 'Biografia del silenci' de Pablo d'Ors i 'La vida al davant' de Romain Gary. De cara a la tardor, l'editorial oferirà un llibre inèdit traduït per primera vegada al català. Es tracta d'un dels noms històrics d'Angle, l'escriptor anglès Julian Barnes, amb el llibre 'Nivells de vida'. La resta de treballs que reeditaran en els propers mesos són 'Allò que vaig estimar' de Siri Huvsdet, 'Elogi a l'ombra' de Junichiro Tanizaki, la novel·la gràfica 'Ciutat de vidre' de Paul Auster i 'Reparar els vius' de Maylis de Kerengal. De tots aquests llibres "excepcionals", l'editorial farà un tiratge de 1500 exemplars de cada un. "Sabem que és un risc no apostar per cap títol innovador, però volem reivindicar la feina feta", ha afirmat la directora editorial de l'Angle, Rosa Rey.25 anys després del seu naixement l'editorial manté l'aposta de produir títols "interessants" que cridin l'atenció dels lectors. Segons han assegurat, tenir un producte que "emocioni els lectors" és la millor manera de fomentar la lectura i la cultura del llibre. Tal com ha explicat l'editor d'Angle, Joan Simon, de cara al futur l'aposta és mantenir l'esquema que s'ha seguit fins al moment. Així, es pretén trobar noves veus catalanes, traduir grans autors del panorama literari internacional i, en assaig, tractar l'actualitat del país amb la intenció de trobar noves propostes d'acord amb les interessos dels lectors.

Anar al contingut