Barcelona

Anglada diu que cal una política d'immigració valenta perquè "a casa nostra no hi cabem tots"

La xenòfoba Plataforma per Catalunya ha crescut en nombre de regidors i ha irromput amb força en nombroses localitats en aquestes eleccions municipals. El seu líder, Josep Anglada, ha dit a "El matí de Catalunya Ràdio" que ho han aconseguit perquè han fet la "feina ben feta". Anglada considera que en aquest país cal una política d'immigració valenta, perquè a "casa nostra no hi cabem tots" i perquè als ajuntaments "no podem empadronar els immigrants irregulars".

Actualitzat
Plataforma per Catalunya ha passat de 17 regidors a 67 a tot Catalunya, uns resultats que suposen multiplicar per quatre els de les eleccions municipals del 2007.

Josep Anglada, el líder d'aquest partit que creix i irromp amb contundència en algunes localitats on no existia, ha demanat respecte quan es titlla la plataforma de xenòfoba o antiimmigrants perquè "el poble no se sol equivocar". Anglada ha dit que cal un model d'immigració valent perquè, segons ell, "a casa nostra no hi cabem tots".

Plataforma per Catalunya ha aconseguit penetrar a l'anomenat "cinturó vermell", al Baix Llobregat. Ha aconseguit 3 regidors a Santa Coloma de Gramenet i a Sant Boi, i 2 a l'Hospitalet de Llobregat. A més, ha aconseguit representació a Mataró, Salt i Igualada.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut