Jocs Olímpics

Àngel Mullera queda eliminat dels 3.000 metres obstacles en acabar antepenúltim de la seva sèrie

Àngel Mullera no s'ha pogut classificar per a la final dels 3.000 metres obstacles. L'atleta català, que finalment ha estat present als Jocs Olímpics de Londres, tot i els entrebancs del COE, no ha tingut gaire fortuna i ha estat onzè de la seva sèrie amb un temps de 8.38.07 després de caure en un dels obstacles.

Actualitzat
Àngel Mullera no s'ha pogut classificar per a la final dels 3.000 metres obstacles. L'atleta català, que finalment ha estat present als Jocs Olímpics de Londres tot i els entrebancs del COE, ha estat onzè de la seva sèrie amb un temps de 8.38.07.

El lloretenc, esquitxat per un presumpte intent de dopatge, no ha arribat en les millors condicions per competir a la cita olímpica i a més ha caigut en un dels primers obstacles de la prova en ensopegar amb l'atleta portuguès Alberto Paulo.

Mullera, que el passat 8 de juliol va fer un registre de 8.17.98 a Mataró que li va donar el passaport per a la cita olímpica, sempre ha estat lluny del grup capdavanter i s'ha acomiadat de totes les opcions d'estar entre els finalistes.
Anar al contingut