Jocs Olímpics

Àngel Mullera podrà participar avui als 3.000 metres obstacles tot i els intents del COE per impedir-ho

Aquest divendres comencen les proves d'atletisme als Jocs Olímpics de Londres, i si no hi ha cap novetat d'última hora, l'atleta de Lloret de Mar Àngel Mullera podrà participar a les sèries dels 3.000 metres obstacles després que el Comitè de Competició de la Federació Espanyola d'Atletisme no ha trobat motius per suspendre l'atleta català.

Actualitzat
Agafava un avió ahir al matí des de l'aeroport del Prat en direcció cap a Londres. A Àngel Mullera se'l veia content i il·lusionat després de la resolució del Tribunal d'Arbitratge Esportiu, que li permet participar als Jocs Olímpics. L'atleta de Lloret, conscient que el Comitè Olímpic Espanyol està movent cel i terra per impedir que competeixi, va demanar respecte.

Mullera arriba a Londres amb el temps just, ja que avui es disputen les sèries classificatòries dels 3.000 metres obstacles. A la Vila Olímpica es trobarà el rebuig de molts atletes. La Federació Espanyola, però, l'atendrà com qualsevol altre corredor.

També viatja amb ganes Marta Domínguez, que ahir també va sortir des de Madrid cap a la capital britànica. La migfondista de Palència, ja recuperada dels problemes musculars que va tenir a l'Europeu de Hèlsinki, torna a competir, dos anys després d'haver estat implicada en l'"operació Llebrer".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut