Espanyol

Ángel Martínez vol convèncer Márquez que pot cobrir el buit que deixat la lesió de De la Peña

El canvi de tècnic no li ha anat gens bé, a Ángel Martínez. El jugador gironí ha tingut poca presència en aquest inici de Lliga amb "Tintín" Márquez. Ha jugat en cinc partits, sempre com a suplent, excepte al camp del Sevilla, on va jugar els 90 minuts. Ángel va debutar fa dues temporades de la mà d'Ernesto Valverde. L'any passat va jugar 21 vegades com a titular, i va ser una de les revelacions de la temporada. A poc a poc s'ha anat apagant, i la seva presència és minsa. Ara veu com De la Peña es torna a lesionar i és possible que no torni a jugar fins l'any que ve. Ángel espera l'oportunitat.

Actualitzat
Sense Ivan De la Peña, Márquez té clar que abandonarà el sistema del 4-3-3, amb tres migcampistes, i que optarà pel 4-4-2, amb només dos pivots. Diumenge, contra l'Osasuna, encara amb De la Peña al camp, ja va jugar amb aquest dibuix tàctic i l'equip va millorar. Aquest canvi de sistema no ajuda Ángel, que ara haurà de competir amb Roman, Lola i el jove Sielva per un lloc al costat de Moisés Hurtado.

Ara mateix, Roman és l'escollit per jugar al costat de Moisés. Sielva es recupera d'una lesió a la clavícula (aquest dimecres li faran una ecografia de control, però en pot tenir per unes dues setmanes). Márquez confia molt en Sielva. Ángel i Lola són, ara mateix, els que més difícil ho tenen per jugar.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut