Barcelona

Àngel Colom acusa el govern espanyol de maniobrar per situar un radical al capdavant de la Comissió Islàmica d'Espanya

Colom respon així a les paraules del ministre de l'Interior espanyol, Jorge Fernández Díaz, que va vincular el sobiranisme i la Fundació Nous Catalans al jihadisme

RedaccióActualitzat

Àngel Colom, el director de la Fundació Nous Catalans, es defensa de les acusacions del ministre de l'Interior, Jordge Fernández Díaz, sobre la feina de la seva entitat. En "L'entrevista del diuemenge", del canal 3/24, Colom reivindica la tasca de Nous Catalans i acusa el govern espanyol de "falta de prudència" i de situar un radical al capdavant de l'entitat més important dels musulmans a Espanya.

Colom s'ha defensat atacant el ministre de l'Interior i els serveis secrets espanyols:

"De prudència en van mostrar poca quan anys enrera varen maniobrar per situar al capdavant de la Comissió Islàmica d'Espanya el qui encara avui és president, el senyor Mounir Benjelloun, que és proper a Justícia i Caritat, un moviment prohibit al Marroc per radical. Un moviment que propugna un califat pel Marroc"

Colom diu que això sí que és imprudent, i no pas l'activitat de la fundació que ell presideix.

Sobre Nous Catalans, fundació vinculada a Convergència Democràtica, Colom explica que treballa per "ampliar la majoria social sobiranista del país". 

Colom creu que el que molesta al govern espanyol és precisament aquest la tasca que fa la Fundació a favor d'un estat propi. I també el fet que moltes persones immigrades, afegeix, estiguin obertes a treballar pel procés català.

Colom respon així a les paraules que va pronunciar el ministre de l'Interior espanyol, Jorge Fernández Díaz, que va vincular el sobiranisme i la Fundació Nous Catalans al jihadisme.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut