Barça

Andrés Iniesta té un petit trencament muscular i serà baixa per al duel amb l'Arsenal

El Barça es jugarà l'accés a les semifinals de la Lliga de Campions sense Andrés Iniesta. Les proves mèdiques a les quals s'ha sotmès el migcampista blaugrana aquest diumenge han confirmat que té un petit trencament al bíceps femoral de la cama dreta, que l'obliga a estar-se uns deu dies de baixa. Per tant, el manxec no podrà jugar a Londres l'anada dels quarts de final amb l'Arsenal i és dubte de cara a la tornada. Iniesta va ser substituït només començar la segona part del partit que dissabte va enfrontar el Barça amb el Mallorca per culpa d'unes molèsties musculars que finalment han resultat ser més greus del que es preveien.

Actualitzat
S'han confirmat els mals presagis. Andrés Iniesta està lesionat i no jugarà l'eliminatòria de quarts de final de la Champions amb l'Arsenal. El migcampista, que es va retirar per precaució a principis de la segona part del Barça-Mallorca, haurà d'estar-se uns deu dies de baixa per culpa d'un petit trencament al bíceps femoral de la cama dreta. Aquest contratemps evita que el de Fuentealbilla pugui enfrontar-se amb els "gunners" a Londres, i s'haurà de seguir de prop la seva evolució per determinar si podrà jugar contra els londinencs al Camp Nou. El migcampista s'ha sotmès a unes proves mèdiques aquest diumenge que han determinat l'abast de la lesió. 

No serà fins dilluns quan l'equip comenci a preparar el primer duel contra l'Arsenal, que serà dimecres a l'Emirates Stadium. Aquest diumenge els jugadors blaugranes tenen descans després de la important victòria aconseguida dissabte a l'Ono Estadi.

Un dels homes que podria cobrir la baixa d'Iniesta en l'onze inicial és Thierry Henry. En unes declaracions a Canal Barça, el francès ha dit que està preparat per jugar contra el seu antic equip, tot i que ha admès que serà estrany perquè tornarà a la que va ser la seva casa durant vuit temporades. 
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut