Natació sincronitzada

Andrea Fuentes no aprova les maneres i diu un "no" rotund a les acusacions de dopatge

La nedadora ja ha acabat les seves vacances i ha parlat per TV3 de la sortida de Tarrés i de la polèmica que ha generat. Fuentes està en desacord amb la manera amb què s'han fet les coses, si bé ha reconegut que ella acatarà el que decideixi la federació. Respecte a les acusacions de la canària Paola Tirados, assegura que mai no hi ha hagut cap cas de dopatge en l'equip.

Actualitzat
La situació de l'equip espanyol de natació sincronitzada, després que la Federació Espanyola de Natació va decidir prescindir de la seleccionadora Anna Tarrés, continua sense estar definida. A hores d'ara no se sap qui la substituirà.

Una de les nedadores de l'equip, Andrea Fuentes, acaba de finalitzar les seves vacances i ha parlat per a TV3 de la sortida de Tarrés i de la polèmica que ha generat. Fuentes està en desacord amb la manera amb què s'han portat les coses, si bé ha reconegut que ella acatarà el que decideixi la federació. Respecte a les acusacions de la canària Paola Tirados, assegura que mai no hi ha hagut cap cas de dopatge en l'equip. 
 
"Puc demostrar amb les proves que vulguis que aquí mai no ha sortit un control positiu de dopatge. Qualsevol control ha sortit negatiu, és una acusació falsa", ha explicat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut