El moment en què Andrea Fabra es dirigeix, segons ella, a les files socialistes
El moment en què Andrea Fabra es dirigeix, segons ella, a les files socialistes
Madrid

Andrea Fabra diu que la seva expressió va ser "impròpia" però assegura que no pensa dimitir

La diputada del PP que va exclamar "Que es fotin!" en el Congrés dels Diputats ha reconegut que l'expressió va ser "poc afortunada i impròpia". Reitera que l'hi va dir a un diputat socialista i, per això, assegura que no dimitirà.

RedaccióActualitzat
La diputada del PP de Castelló Andrea Fabra, que dimecres va exclamar "Que es fotin!" en el Congrés de Diputats reconeix que l'expressió va ser "poc afortunada i impròpia". Fabra reitera, però, que la frase anava destinada a un diputat del PSOE. Assegura que les seves paraules van ser "poc afortunades i impròpies de mi i anaven dirigides a la bancada socialista i en concret a un diputat i als constants insults que estava proferint". Per això afirma que no pensa dimitir, "per unes acusacions falses sobre unes paraules que he pronunciat".

La diputada del PP va situar-se en el centre de la polèmica quan va reaccionar amb vehemència durant el ple del congrés en què el president del govern, Mariano Rajoy, va anunciar els nous ajustos. Andrea Fabra va cridar "Que es fotin!" en el moment en què s'anunciava una disminució de la prestació als desocupats.

El PSOE ha demanat a Fabra que abandoni l'escó. La diputada, però, ja va aclarir que no es referia als aturats sinó que estava responent als socialistes que escridassaven Rajoy. Fabra ha asseverat que és "indignant" que el partit socialista hagi "aprofitat un drama social que afecta cinc milions i mig d'aturats pels que sento absolut respecte per orquestrar una campanya falsa i de difamació contra la meva persona". Andrea Fabra ha fet aquestes declaracions en el XIII Congrés Provincial del PP de Castelló, en què s'elegirà Javier Moliner com a substitut del seu pare, Carlos Fabra, al capdavant del partit.
Anar al contingut