Futbol

Ander Garitano dimiteix com a entrenador del Saragossa per motius personals

Una setmana ha durat Ander Garitano a la banqueta del Saragossa. El tècnic basc ha dimitit aquest dimarts com a entrenador de l'equip aragonès després d'un matí desbordat pels rumors sobre la seva marxa. Segons ha explicat el mateix Garitano, les causes que han provocat la seva renúncia són estrictament personals i no tenen res a veure amb tota la informació publicada. Jabo Irureta podria ser el tercer entrenador del Saragossa aquesta temporada.

Actualitzat

El Saragossa viu moments d'autèntica crisi. L'equip no està complint amb les seves expectatives, l'entrenador dels darrers anys, Víctor Muñoz, ha estat recentment destituït pels mals resultats i el seu substitut, Ander Garitano, ha presentat la seva dimissió una setmana després d'haver ocupat el càrrec.

Tot i que molts rumors han abordat avui la marxa del basc, el mateix Garitano ha comparegut per llegir un comunicat on especifica que renuncia al càrrec per "motius estrictament personals". Sobre la informació publicada aquest dimarts, l'ex de l'Athletic i el Saragossa ha dit que es tracta de rumors injustos.

Segons la premsa aragonesa, Garitano hauria pres aquesta decisió després que la directiva s'hagués negat a apartar de l'equip l'argentí D'Alessandro tal com ell havia ordenat. Ara sembla que el seu substitut serà Jabo Irureta, que podria debutar en el partit de Lliga en què el Saragossa s'enfronta al Racing, diumenge, a Santander.

Anar al contingut