Sevilla

Andalusia tanca la campanya amb els socialistes fent un últim esforç i el PP confiat en la victòria

El rellotge de la campanya electoral a Andalusia esgota els últims minuts. I el PP i PSOE els aprofiten per mirar de captar els darrers vots, que poden suposar un tomb històric a la comunitat. Els dos partits han desplaçat els seus pesos pesants a Sevilla, on es faran els mítings finals. Hi haurà el president del PP, Mariano Rajoy, i el secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba. Els populars estan confiats de la seva victòria, mentre que els socialistes aspiren a esgarrapar prou vots per evitar la debacle que els pronostiquen les enquestes.

RedaccióActualitzat
Últim dia de campanya avui a Andalusia. Mariano Rajoy i Alfredo Pérez Rubalcaba protagonitzaran a Sevilla els mítings finals del PP i el PSOE.

El president dels populars anirà a Andalusia, confiat en la victòria del seu candidat, Javier Arenas, que diumenge es pot convertir en el primer president no socialista de la Junta.

De la seva banda, el president en funcions de la Junta d'Andalusia, el socialistes José Antonio Griñán, ha recorregut a Rubalcaba, però sobretot a Felipe González, per intentar esgarrapar els últims vots. Les enquestes li són adverses des de fa mesos i han empitjorat encara més per l'escàndol del "cas dels EROs", que ha portat a la presó l'exdirector general de Treball de la Junta.

Els sondejos donen una majoria absoluta al PP. Els socialistes adverteixen dels efectes nocius de la dreta, i els populars es volen assegurar el màxim de vots per arrabassar el poder històric al PSOE andalús.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut