Tenis

Anastasia Myskina es converteix en la primera russa que guanya el Roland Garros

Anastasia Myskina, de 22 anys, s'ha convertit en la primera tenista russa que guanya un títol del Gran Slam. Ho ha fet en derrotar la també russa Elena Dementieva, en la final femenina de Roland Garros. Myskina només ha necessitat 59 minuts per adjudicar-se el torneig amb un clar 6-1 i 6-2.

La final femenina de Roland Garros passarà a la història per ser la primera que disputen dues jugadores russes i també perquè feia molts anys que un partit on es decidia el títol tenia tan poca qualitat. Anastasia Myskina ha derrotat la seva compatriota Elena Dementieva per un contundent 6 a 1 i 6 a 2, en només 59 minuts de joc. Als 22 anys, Myskina n'ha tingut prou d'aprofitar les errades de la seva rival i amiga per aconseguir la victòria i guanyar el seu primer títol del Gran Slam, cosa que li ha suposat rebre un xec de 860 mil euros. Dementieva no ho podia fer pitjor, ha fet 33 errades no forçades i deu dobles faltes.