La regidora de Cultura, Inés Martí; l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs; el director de l'ETCA, Jordi Príncep; i la representant de Xarxa…
La regidora de Cultura, Inés Martí; l'alcalde d'Amposta, Adam Tomàs; el director de l'ETCA, Jordi Príncep; i la representant de Xarxa Amposta, Anna Palacios, amb els cartells de les obres del cicle de teatre (ACN)
Amposta

Amposta recupera el cicle de teatre amb la programació de quatre obres al llarg d'aquest 2016

ACN Amposta.-Amposta tornarà a tenir una programació teatral estable a partir d'aquest 2016 amb la recuperació del cicle de representacions que es va interrompre l'any 2010. L'Ajuntament, que destina 26.000 euros del pressupost a aquesta iniciativa cultural, ha programat quatre obres al llarg d'enguany per donar resposta a la demanda ciutadana en aquest àmbit cultural. Concretament, el cicle s'obrirà aquest pròxim 18 de març amb 'Un cel de plom', un monòleg centrat en la biografia de Neus Català; continuarà el 23 d'abril amb Clochard, dirigida per Paco Mir, del tricicle; per finalitzar el 24 de setembre amb 'Un tramvia anomenat desig'. A aquests títols s'afegirà la representació, en el marc de les festes majors d'agost, de l'obra 'Fum de Calinquenyo', produïda per Esgambi Teatre per a la Festa del Mercat a la Plaça.

Actualitzat
Anar al contingut