982.000 espectadors de mitjana van veure el documental "20-S" del "Sense ficció"

La quota de pantalla va ser del 33,7%. Ara, es pot tornar a veure a Tv3 a la Carta

Actualitzat

El documental "20-S", produït per Mediapro i que ha emès TV3 aquest dijous a la nit, va tenir un gran seguiment:  Prop d'un milió de persones, 982.000 espectadors de mitjana, van veure el reportatge, amb una quota de pantalla del 33,7 %.

El programa especial que es va emetre imediatament després del reportatge al "Més324" va assolir un 29'5 de quota de pantalla, 481.000 espectadors de mitjana. 

La repercussió a la xarxa va ser també molt àmplia.

El consum del documental "20-S" en directe per internet va ser de 13.317 usuaris únics. Fins avui a les 9 del matí el documental ha estat vist també per 19.000 usuaris únics a la carta.

A les xarxes, va ser el programa de televisió més comentat del dia a tot Espanya, segons dades de Kantar Media. En tot el dia va generar 121.400 missatges de Twitter i 9.7milions  d'impressions. El hashtag #20stv3 va tenir més de 50.200 tuits.

L'etiqueta #20STV3 ha estat primer "trending topic" a Espanya i tercer mundial durant bona part de la nit, darrere del tiroteig a Annapolis i del partit de futbol Anglaterra-Bèlgica.

 

 


La conversa al voltant del documental ha generat més de 90.000 tuits, entre els quals de diverses personalitats polítiques catalanes:

 

 

 

 

Un dels protagonistes del documental, el president d'Òmnium, Jordi Cuixart, a la presó des del 16 d'octubre, també ha fet una piulada sobre el documental. Òmnium i ANC, les entitats convocants de la protesta davant la Conselleria d'Economia, també s'hi han referit:

 

 

Un altre dels escenaris clau de la jornada va ser la seu de la CUP, on es va presentar la Policia Nacional. L'exdiputat al Parlament David Fernàndez i l'actual líder dels cupaires a la cambra, Carles Riera, que eren davant la seu de la formació, també han comentat el documental:

 

 

També hi havia alguna piulada lamentant que el documental no s'hagi pogut veure a l'estranger, com la de l'escriptor nord-català Joan-Lluís Lluís:

 

En aquest sentit, Jaume Roures, director general de Mediapro i productor del reporatge, ha explicat que s'està fent la traducció al castellà i a l'anglès de "20-S" i que, a banda de poder-se veure al web de TV3 a la Carta, també es penjarà a Youtube. 

ARXIVAT A:
Procés català20S
Anar al contingut